Hvad gør Korsør Tandlægeklinik for at minimere brug af engangsplastik
Vi har på klinikken egne maskiner til desinfektion, sterilisation og rengøring af vores arbejdsredskaber, hvilket gør at vi har langt flere værktøjer der kan genanvendes.
Vi er i øjeblikket ved at afprøve de nye muligheder der er kommet for brug af bio sug (fossilfrit, fremstillet af 100% biobaseret polyethylen udvundet af sukkerrør). Vi afprøver desuden engangskopper af majsplast til brug til patienterne.

Hvad gør Korsør Tandlægeklinik for at minimere spild af vand:
Vi tænker over vores vandforbrug og lader ikke vandhaner løbe unødigt. Vi bestræber os på at kører fulde maskiner når vi vasker og sterilisere.

Hvad gør Korsør Tandlægeklinik for at tænke genbrug og genanvendelse ind i klinikken
Alle vores lamper er med LED pærer og vi slukker for alt el når vi går fra klinikken.
Vi har små håndklæder til alle vores patienter (for beskyttelse af deres tøj) som kan bruges igen efter vask, dette gør at vi sparer en del papirs servietter hver dag.

Vi tager 3D scan af tænderne i stedet for det traditionelle aftryk som skal sendes med post og pakkes i plast og papir og kasser. Det digitale aftryk sendes digitalt.

Vi har dispenser med sensor, som sørger for at vi ikke har unødigt brug af sæbe el håndsprit.

Vi tænker naturligvis hele tiden i at optimere vores procedurer og genbruger hvor vi kan. Dog har vi som tandklinik meget høje hygiejnestandarter der skal efterleves og overholdes.

Besøg Korsør Tandlægeklinik – Klik her