Om Miljøvenlig Klinik

Hvad er Miljøvenlig Klinik?

Vores forbrug af ressourcer har stor betydning for Jordens overlevelse. Netop derfor er det ekstremt vigtigt, at vi alle prioriterer miljøet højere end vi har gjort hidtil og ser, hvad vi kan gøre for at mindske vores forbrug. Mange er allerede bevidste om deres forbrug i hjemmet, men tænker ikke over, hvor mange aftryk de sætter på arbejdspladsen.

Miljøvenlig Klinik handler om at sætte fokus på miljø og bæredygtighed i virksomheder og er kort sagt et fællesskab af danske klinikker som gør noget godt for miljøet.

Hvorfor klinikker?

Vi har fokus på klinikker, da der er mange små ting der kan forbedres, hvilket i sidste ende kan have stor betydning for miljøet. Eksempelvis er der ofte stort forbrug af engangsmaterialer og udstyr, meget rengøring, print af beskeder til personale og patienter som måske kunne være sendt elektronisk.

Forbrug af strøm

Hvordan ser forbruget af strøm ud på din klinik?

Plastik på klinikker

Mange klinikker gør brug plastik i mange udformninger. Men behøver de forskellige materialer være lavet af plastik? Eller er det muligt at finde alternativer som er lettere at genanvende?

Hvad hjælper det?

Mange bække små gør en stor å. Miljøvenlig Klinik er netop lavet ud fra den tanke, at hvis vi kan lave et fællesskab af klinikker der prioriterer miljøet, så kan vi nå rigtig langt – særligt i forhold til, hvis vi gør det helt alene.

Bliv en Miljøvenlig Klinik

Vær med til at gøre en forskel
TilmeldMedlemmer