Tilmeld din virksomhed

Hvem kan tilmelde sig?

Det er vigtigt for miljøet at vi gør noget, så vi belaster kloden mindst muligt.

Det første sted man kan starte er privat, men hvorfor ikke også sætte fokus på virksomheders udledning, da det også har stor betydning for klimaet.
Hvis man vil være med i kampen for et bedre klima, kan man tilmelde sig Miljøvenlig Klinik som er en sammenslutning af virksomheder der ønsker at gøre noget ekstra for miljøets velbefindende.

Det er GRATIS at være med og længere nede på siden kan du se, hvor NEMT det er i vores trin-for-trin guide.

På siden her kan man læse mere om projektet og under gode råd kan man se, hvad man blandt andet kan gøre for at hjælpe klimaet og den globale opvarmning. 

Hvad kræver det at blive medlem?

Trin 1: Miljøvenlig klinik

Først og fremmest skal man i virksomheden have lavet nogle miljøvenlige tiltag.
Det er op til virksomheden selv, hvad man vil gøre. De tiltag skal man skrive ind i tilmeldingsblanketten som ses under næste trin.

Trin 2: Udfyld tilmeldingen

Herunder ses selve tilmeldingen som skal udfyldes for at komme på vores hjemmeside. I tilmeldingen spørger vi ind til generelle oplysninger om jeres klinik som vi skal bruge til at vise jer frem.

Derudover er der nogle spørgsmål omhandlende hvad I gør som klinik som vil blive vist på vores medlemsside, så I kan være med til at inspirere andre klinikker.

Tilmelding som Miljøvenlig Klinik

  • Vi sender dig en bekræftelse til denne email
  • Om din klinik

  • Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
    Upload et billede af klinikken eller jeres personale.
  • Hvad gør I for at være miljøvenlige

    Sammen kan vi gøre verden til et bedre sted, når vi tænker bare lidt miljøbevisthed ind i hverdagen. Beskriv hvordan I tænker miljøbevisthed ind i hverdagen. Svarene vises efterfølgende på jeres certifikat-side.
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Trin 3: Tjek mail

Det er helt gratis at være en del af Miljøvenlige Klinikker. Men for at være med, kræver det at man indsætter logoet for miljøvenlig klinik på ens hjemmeside og www.miljoevenlig-klinik.dk. Hvad I helt præcist skal gøre herfra vil stå detaljeret i mailen som I får tilsendt, når I har indsendt tilmeldingen.

Trin 4: Inspirer andre

Når du har indsat logoet for Miljøvenlig Klinik på din hjemmeside er du allerede med til at inspirere andre. Men du er meget velkommen til at udbrede budskabet yderligere, så vi kan få mere fokus på miljøet i erhvervsmiljøet.

Skriv til os

Hvis du og din virksomhed har nogle spørgsmål til projektet eller selve tilmeldingen, så kontakt os endelig via formularen her.